bg-header

Despre noi

Beauty este un domeniu foarte ofertant, dar în același timp în continuă schimbare. Apar noi tehnici, noi produse și toate capată contur prin evenimente dedicate precum târguri și conferințe, unele chiar gratuite, ce aduc mereu un nou suflu acestei arii. 
Într-un astfel de domeniu există mereu opțiunea de a alege să înveți mai mult și să faci mai mult. Plafonarea nu își are sensul și în fiecare zi poți să te întrebi „Cum pot să îmi fac și mai bine meseria și ce aș putea să mai învăț?”. 

Dacă ai ajuns aici și te întrebi cum a luat naștere ProfEstetica te invit să descoperi fiecare pas și te invit să rămâi alături de noi, pentru că întreaga noastră călătorie capată un nou sens în fiecare zi, prin cursanții care ne aleg și prin tot ceea ce oferim noi ca și echipă. 

Sunt Irina Ghineț, CEO ProfEstetica, și am păsit în acest domeniu după mulți ani de activitate într-un alt domeniu. E un început de poveste pe care îl aud foarte des de la cursanții mei și mă bucur că pe lângă pasiunea pentru beauty ne leagă și o dorință de reconversie profesională.

De ce ar trebui să alegi să urmezi cursurile ProfEstetica? 

În primul rând, numărul mare de cursanți ce în prezent lucrează în domeniu sunt cea mai bună recomandare a noastră și aceștia ne confirmă faptul că tot ceea ce facem în cadrul ProfEstetica formează profesioniști și îi motivează să facă tot mai multe cursuri la noi. 

În al doilea rând, 80% din desfășurarea cursurilor o reprezinta partea practică și se desfasoara sub îndrumarea lectorilor academiei noastre, specialiști colaboratori cu pregătire de Formator. 

Noi punem accentul pe nevoia cursantului de a acumula cât mai multe informații noi, pe calitatea informațiilor oferite pentru ca în momentul finalizării unui curs la noi, acesta să își poată începe activitatea în domeniul ales. 

La fiecare curs îi consiliem, le insuflăm încredere și le oferim din experiența noastră acumulată până în prezent. 
Îi încurajăm și îi susținem de fiecare dată când sunt puși în fața provocărilor profesionale și îi motivăm să nu își abandoneze visul, pentru că drumul spre acesta este uneori presărat și cu provocări multe și mărunte. 

Credem că în domeniul Beauty poți excela cu ambiție și dorință de dezvoltare ca profesionist în permanență, dar în același timp cu respect față de client. Doar așa poți să te remarci profesional prin specializarea continuă. La final, pe lângă mulțumirea sufletească, vine și independența financiară.

Te așteptăm la cursurile noastre acreditate și seminariile de perfecțioanare din Iași, Suceava, Botoșani, Vaslui, Bacau. 

company image

1485

Cursanti

11

Orase

5400

Ore predate

15

Cursuri diferite