bg-header

Despre noi

ProfEstetica Beauty Academy a aparut in Iasi din dorinta de a oferi cursuri si pregatire profesionala de calitate in domeniul Beauty, tuturor celor care doresc sa invete o meserie noua, iar misiunea noastra fundamentala este de a pregati viitori specialisti la cele mai inalte standarde.

Scoala ProfEstetica este locul in care veti gasi cursuri dinamice foarte bine structurate cu accentul pus pe dobandirea cunostintelor si tehnicilor predate, cursuri completate periodic cu informatii noi conectate la noutatile care apar constant in aceste domenii: cosmetica, make-up, coafor, frizer, manichiura-pedichiura, stilist-protezist unghii.

Agenda noastra de activitate cuprinde atat cursurile acreditate de baza, cat si cursuri si seminarii de perfectionare.

Datorita renumelui castigat prin seriozitatea si implicarea noastra, adsolventele ProfEstetica isi gasesc in proportie de 90% un loc pe piata locurilor de munca.

Succesul nostru se datoreaza implicarii directe si totale a echipei (manager, traineri, personal de marketing). Respectam cursantul si punem pe primul loc nevoia lui de cunoastere!

Trainerii sunt formatori autorizati de Autoritatea Nationala de Calificare a Adultilor, indeplinesc toate conditiile impuse de autoritatea in domeniu.

Cursurile de baza: cosmetica, machiaj profesional, coafor stilist, frizer stilist, manichiura-pedichiura sunt cursuri ce se finalizeaza cu examen, diplomele eliberate dupa absolvire sunt valabile si recunoscute atat in Romania cat si pe intreg teritoriul Uniunii Europene.

In urma succesului avut, organizam cursuri si seminarii de perfectionare in toata zona Moldovei: Iasi, Suceava, Botosani, Vaslui, Bacau.

company image

1485

Cursanti

11

Orase

5400

Ore predate

15

Cursuri diferite