profestetica.ro, curs coafor,curs machior, curs frizer, curs stilist protezist,curs calificare

Poti alege sa faci aceste doua cursuri separat sau impreuna, dar propunerea si sfatul nostru este sa le faci pe ambele. De ce? Simplu – ii oferi clientei tale o infrumusetare complete a chipului. Laminarea genelor pune in valoare laminarea sprancenelor si invers!

  • In primul rand pentru ca sunt non toxice, mai mult decat atat – laminarea genelor reprezinta o tehnica de intarire si ingrosare a firelor
  • Presupun un mod elegant, curat si placut de lucru – tu esti cea care alegi unde vrei sa oferi aceste servicii! Poti face laminarea intr-un cabinet/salon sau la tine sau la clienta, ai nevoie doar de un pat, produse de calitate, lumina suficienta si nu in ultimul rand de un curs bun! Baza de plecare, respectiv cursul pe care alegi sa l urmezi in orice meserie conteaza foarte mult, informatiile trebuie sa fie de calitate, transparente si fara retineri!

Alege sa incepi cu noi!

Cursul se adreseaza atat celor care lucreaza deja in domeniul Beauty si vor sa - si imbogateasca portofoliul de servicii, cat si celor care doresc o activitate suplimentara in timpul liber, un venit suplimentar.

 

Structura cursului:

  • Teorie ( trainer)
  • Demonstratie ( trainer )
  • Practica ( participant la curs)

 

Cursul/cursurile  se desfasoara intr-o singura zi, practica se va lucra doar pe model uman

Add to cart